сряда, 20 март 2013 г.

Савез комунистичке омладине Југославије

Савез комунистичке омладине Југославије - това са маскарите, които организират "Шраjкот на велешката гимназиjа" през 1942г.

И до днес тази акция на просръбската сомунистическа организация се чества във Велес. Обаче не казват кой я е организирал, дори не са направили статия в македонската википедия. Мъчат се да оставят впечатление - това  била стачка на македонците срещу българите, а не комунистическа акция...

Ц-ц-ц, жални прани мозоци...

Оригинален пост: http://vihren.blog.mk/2013/03/15/savez-komunistichke-omladine-jugoslavije/

1 коментар:

  1. # 1 Борис Says:
    март 15th, 2013 at 19:44
    Оставих им коментар там – http://blagojkirkov.blog.mk/2013/03/14/odbelezhan-shtrajkot-na-veleshkata-gimnazija/
    “Савез комунистичке омладине Југославије – защо нямате статия в македонската википедия за тях бе, маскари? Да покажете кой е организатора, който славите и до днес?”
    Не вярвам да го публикуват – все пак са възпитавани в комунистически дух… :) ))

    # 2 totobg Says:
    март 17th, 2013 at 20:41
    Пропаганда… :) )…. :) )….

    # 3 Борис Says:
    март 17th, 2013 at 21:57
    тото,
    ще ти отговоря, когато коментарът изчезне от листата на коментарите. Да поддържаме видимостта :) ))

    # 4 Борис Says:
    март 21st, 2013 at 09:50
    Няма смисъл да чакам – коментарите си стоят по месец и отгоре.
    Да, жива пропаганда. Подозренията ми се оправдават все повече и повече – Македония е последната държава в Европа, където комунизмът си съществува в битието. Празник на съдебната система – денят на създаване на Народен съд и начало на убийствата на хиляди граждани. 11 октомври, убийството на македонец от банда комунисти – национален празник. Улици и булеварди “Маршал Тито”… Македонският гражданин няма как да не си мисли, че комунизмът и комунистите са нещо добро.

    # 5 hristobotev Says:
    март 21st, 2013 at 11:05
    На србокомунистите во Вардарско малку време им остало…сите го видиме и усекьаме…Па некой од нив ми велат – “Добро знааме дека ке си одиме, ама докраj ке ja држиме оваа власт… со привилегиj и со маки сме ja зели и без крв нема да ja пуштиме”

    # 6 Борис Says:
    март 21st, 2013 at 17:33
    Не ми харесаха коментарите ми и ги изтрих – някой можеше да приеме, че е приканване към саморазправа със сърбокомунистите. Истината обаче е точно тази – прането на мозоци в Македония обслужва именно сърбокомунистите и тяхното властване. Обаче времето им изтича – няма го чичо Сталин да крепи Тито в терора. Светът е вперил очи в Македония и си дава сметка какво се извършва зад границите и защо е това желание на властта да държи Македония в изолирано гето.

    ОтговорИзтриване